A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єрківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

В громаді проведено заходи присв'ячені до Дня Гідності та Свободи України

Дата: 21.11.2016 09:59
Кількість переглядів: 862

Шановні гості, та жителі громади!

Щиро вітаю Вас зі святом – Днем Гідності та Свободи!

      «Україна - це територія гідності і свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції - наш Майдан 2004-го року, який був Святом Свободи, і Революція 2013-го року, Революція Гідності. Це був дуже важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи».

Наша Свобода – це здобуток не лише нинішнього покоління, але й результат сукупних зусиль багатьох поколінь наших предків.

Наш земляк, В’ячеслав Максимович Чорновіл Український політик, публіцист, діяч руху опору, політичний в'язень СРСР, голова Народного Руху України, Герой України був борцем за свободу.

Гідність – це одна з найнеобхідніших якостей людини. Людина, сповнена почуття власної гідності, завжди посяде достойне місце в суспільстві, а народ, який плекає у собі національну гідність, буде знаний і шанований у світі.

У День Гідності та Свободи ми низько вклоняємося всім захисникам української державності, подвигу загиблих патріотів, які пішли у вічність заради нашого з вами майбутнього.

 Сьогодні ми згадуємо тих хто віддав своє життя за Україну, серед них -  Бохонько Сергій, Бобуров Руслан, Чумак Віталій.

Давайте будемо гідними нащадками борців за свободу України та разом розбудовуватимемо сильне демократичне суспільство, в якому на всіх рівнях дотримуватимуться ідеалів справедливості, пануватиме закон і порядок.


          Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з шаною зберігати і захищати цей безцінний скарб! Хай береже нас усіх Господь і слава Йому за цю прекрасну країну - Україну! Бажаю здоров’я та наснаги, добробуту та мирного неба.

Слава Україні! Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь