A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єрківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Вшановуємо видатного земляка (до 17 річниці загибелі В.М.Чорновола)

Дата: 29.03.2016 12:35
Кількість переглядів: 816

Фото без опису25 березня 1999 року загинув наш славний земляк, Герой України, видатний громадський  та політичний діяч, Чорновіл В’ячеслав Максимович. На його честь у Єрках встановлений пам’ятний знак, його ім’я носить школа та селищна бібліотека. Єрківчани свято шанують пам’ять про свого видатного земляка.

Ось і сьогодні, в річницю  трагічної загибелі В.М.Чорновола, відбулося традиційне покладання квітів до пам’ятного знака. Делегацію, що складалася із учнів 9-10-11 класів, вчителів та працівників Єрківської селищної ради, очолював селищний голова Польовий Л.О. Під час покладання квітів  начальник відділу освіти,  молоді, спорту, культури та туризму Сагало І.П. ще раз  звернула увагу  на те, що  ми   повинні шанувати пам’ять таких людей, як Чорновіл, тому що лише завдяки  їхній самовідданій боротьбі, ми сьогодні живемо в незалежній самостійній державі.

А Чумак А.А., учасник Майдану, колишній  член партії «Народний Рух  України», яку очолював Вячеслав Чорновіл,  показав місце, де знаходилась хата, в якій народився В.М.Чорновіл, та місце, де була школа, в якій працювали його батьки.

Крім покладання квітів, сьогодні у школі відбулись екскурсії до шкільного  історичного  музею, де оформлена експозиція про В.М.Чорновола,  проводилися тематичні класні години «В.М.Чорновіл – будівничий храму української незалежності».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь