A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єрківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини Єрківської громади

Дата: від до Скинути

Задекларовані доходи громадян Черкащини у січні 2023 року

Задекларовані доходи громадян Черкащини у січні 2023 року

Головне управління ДПС у Черкаській області повідомляє, що з 1 січня 2023 року стартувала деклараційна кампанія 2022 року. Громадяни, які у 2022 році отримували доходи, що підлягають декларуванню, подають річні декларації про майновий стан та доходи та сплачують податок на доходи фізичних осіб та військовий збір.

08:57 24.02.2023

Відображ. у деклар. про майн. стан. МПЗ

Відображ. у деклар. про майн. стан. МПЗ

Як відображається у декларації про майновий стан і доходи мінімальне податкове зобов’язання ФОП – власників, орендарів, користувачів на інших умовах (в тому числі на умовах емфітевзису) земельних ділянок, віднесених до сільськогосподарських угідь?

08:56 24.02.2023

На сайті «Ощадбанку» працює особистий кабінет для субсидіанта / пільговика

На сайті «Ощадбанку» працює особистий кабінет для субсидіанта / пільговика

Якщо ви отримуєте пільги у грошовій безготівковій формі, то зареєструвавшись в особистому кабінеті для субсидіанта / пільговика на сайті «Ощадбанку» (https://pkb.oschadbank.ua/login), зможете отримувати детальну інформацію щодо пільг та субсидій. У кабінеті пільговика доступна така інформація: – блок «Персональні дані»: персональна інформація пільговика; – блок «Інформація про пільги»: розмір нарахованих пільг в розрізі кожного місяця, поточний загальний розмір залишку пільги, інформація щодо виставлених рахунків від комунальних підприємств (її можна переглянути за кожний місяць), інформація щодо заощаджених коштів на 01 червня кожного року. – блок «Постачальники»: перелік постачальників комунальних послуг, які надають послуги пільговику. Детальну інформацію про особистий кабінет для субсидіанта / пільговика можна знайти за покликанням: https://www.oschadbank.ua/monetizacia-subsidij.

08:53 24.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь