Єрківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини Єрківської громади

Дата: від до Скинути

Реалізовується проект

Реалізовується проект

В громаді реалізується один з проектів, які були погоджені з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, а саме -  "Капітальний ремонт вулиці Чапаєва в с. Залізнячка". Зазначимо, що вищезазначений проект реалізується за рахунок коштів Мінрегіону та частини співфінансування селищної ради в сумі 246,4 тис грн.

15:04 03.08.2016

В громаді відзначено – ДЕНЬ СКОРБОТИ І ВШАНУВАННЯ ПАМ`ЯТІ ЖЕРТВ ВІЙНИ В УКРАЇНІ

В громаді відзначено – ДЕНЬ СКОРБОТИ І ВШАНУВАННЯ ПАМ`ЯТІ ЖЕРТВ ВІЙНИ В УКРАЇНІ

22 червня 1941 року гітлерівські війська віроломно вторглися на територію СРСР, порушивши Договір про ненапад. Сто дев'яносто дивізій Німеччини та її союзників розгорнули бойові дії вздовж західного кордону колишнього Радянського Союзу - від Баренцевого до Чорного моря. О четвертій годині ранку німецька авіація скидала бомби на Київ та інші міста України. Наші війська чинили героїчний опір. Мужньо тримали оборону захисники Брестської фортеці, Києва, Одеси, Севастополя, Ленінграда, Москви та інших міст, воїни військових округів.

11:45 22.06.2016

В ДНЗ "Світлячок" села Радчиха  відбувся випускний бал

В ДНЗ "Світлячок" села Радчиха відбувся випускний бал

11 червня 2016 року в ДНЗ "Світлячок" села Радчиха  відбувся випускний бал. Це  особливий день для кожного дошкільника, адже закінчився перший відповідальний етап життя раннього дитинства. За роки, проведені в колі друзів, діти навчилися  бути організованими, знайшли чимало друзів, тут люблячі педагоги заклали  основу майбутніх знань. Ця  велика подія в житті дошкільнят як  маленька сходинка до нового життя.

15:47 13.06.2016

Останній дзвінок 2016 року

Останній дзвінок 2016 року

27 травня в Єрківській ЗОШ І-ІІІ ст. ім Героя України В. Чорновола , як і повсюди в навчальних закладах України, пролунав останній дзвінок.

10:28 31.05.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь